• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Lovseen E-mail

  Férfiak klimaxos panaszaira - Halo-Lovseen

   

  A Lovseen aktiválja a nemi hormonok képzését (tesztoszteron), ami a férfiak csökkent szexuális aktivitását és a nők frigidségét orvosolja.

  A Lovseen nagyon gyorsan és hatékonyan tonizálja a központi idegrendszert, javítja a fizikai és pszichikai állapotot, növeli a munkaaktivitást és a szervezet teljes ellenállóképességét, aktiválja a sejtek oxigénfelszívását.

  A Lovseen nélkülözhetetlen készítmény az olyan kellemetlen problémák megoldására, mint a férfiak nemi aktivitásának, illetve a nők szexuális vágyának csökkenése. Ezek a tünetek gyakran fordulnak elő a klimax idején.

  A potenciacsökkenéssel kísért fizikai és szellemi kimerültség esetén élénkítő hatást fejt ki. 

  Emellett gyorsan és hatékonyan tonizálja a központi idegrendszert, javítja a szervezet általános állapotát.

   

  A szedése ajánlott a kapilláris vérkeringés javítására a kis véredények specifikus károsodása – mikroangiopátia (látóhártya ereinek és koszorúerek érelmeszesedési elváltozásai) – esetében is.

   

  Javasolt a nagyobb koncentrációt igénylő munkavégzés során (pl.: diákoknak vizsgaidőszak alatt, kamion-sofőröknek, légi irányítóknak, stb.)

   

  Alap összetevők: kola-dió, Gingko biloba kivonat, szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus); L-arginin és a holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.

   

  Kola-dió: Erősen kifejezett élénkítő és serkentő hatással rendelkezik, javítja az ember fizikai és lelki állapotát, ami különösen fontos nagy fáradtság esetén, és emellett még a hatása elhúzódó is.

   

  Alkalmazása ajánlatos szexuális gyengeség, szétszórt figyelem, gyenge koncentráció és intellektuális fáradtság esetében. A bevétel pillanatától tonizálja a központi idegrendszert, javítja úgy a fizikai, mint az érzelmi állapotot is.

   

   

  Gingko biloba: Régóta használják a szervezet öregedésének következményeként jelentkező vérkeringési zavarok helyreállítására, valamint az emlékezet elvesztése, rák, asztma és más légzőszervi betegségek, a látás gyengülése és a szexuális zavarok esetében. 

   

  A szabadgyökök rendkívül megköti, így megelőzi az általuk kiváltható sejtmembrán-sérüléseket.

   

  Szabályozza a vérkeringést, a mikrokeringést, csökkenti a vér viszkozitását és megszünteti az agyérgörcsöket.

   

  Értágító hatású, javítja a véráramlás tulajdonságait, és ezáltal, a szövetek oxigénellátását (az oxigénben gazdag vér - az agyon keresztül áramolva - segíti a memória erősítését). 

   

  Segíti az összes szerv teljes értékű vérellátását, beleértve a szívet, a májat, a vesét, a tüdőt és a lépet.

   

  Javítja a sejteken belüli idegimpulzusok átadását. Blokkoló hatással van a tüdőasztmás rohamokra.

   

  Védi a kromoszómákat a sugárzás okozta sérülésektől. Javallt szívizom oxygénhiányos állapota esetében (pl.: angina, szívizom infarktus, valamint a szemideghártyát védi a károsodásoktól.

   

  Pozitív hatást fejt ki olyan állapotok esetében, mint a „fülcsengés”, a fejfájások, a hányinger, a hallásvesztés, a depresszió, az allergiák, az érelmeszesedés, a szívritmuszavar, a perifériás véredények cukorbetegség miatti károsodása, az ekcémák, a glaukóma, az impotencia, a neuralgia.

   

   

   

  Szibériai ginszeng ("életgyökér"): Serkentő és adaptogén hatású szer. Természetes bio-stimulátor, amely magas biológiai aktivitással rendelkezik.

   

   

   

   Serkenti a központi idegrendszert, javítja a feltételes reflexeken alapuló válaszreakciókat, növeli a szellemi és fizikai munkaképességet.

   

  Erősíti a látásélességet, javítja az alap anyagcserét. Mérsékelten csökkenti a vérnyomást. Erősíti az immunrendszert.

   

  Használják pszichikai aszténia és a férfiak szexuális aktivitás csökkenésének esetén. Normalizálja a belső kiválasztású mirigyek funkcióit.

   

  Növeli a sejtek aktivitását a levegőben lévő oxigén felhasználása tekintetében és ezzel emeli a betegségekkel szembeni ellenálló képességet.   

   

   

  Használat: 15 perccel evés előtt vegyünk be két kapszulát 30 napon át, aztán szakítsuk meg a szer szedését egy hét erejéig. A termék nem okoz függőséget.

   

  A Lovseen hatását növelheti, ha kombinálja a dr.Nona fürdősókkal és masszázzsal, a Solaris DN testápoló és/vagy a Dinamikus krém segítségével.

        

         Tartalom: 60 kapszula    OÉTI: 3041/2008.

          Gyártó: Pharma Guri Ltd. Israel

          Ár: 15.190,- Ft  

   

  Megrendelem

   

   

   

  A termékek forgalmazása a dr.Nona International Ltd. hálózatán belül történik.

  Évi 800,- Ft-os tagsági díjért minden tag 20% vásárlási kedvezményt kap.

   

  Regisztráció tagsághoz