JooMix.org

logo


A "Lenom" Klinika által kifejlesztett innovatív és exkluzív Halo Complex ™ formula a Holt-tenger iszapjában lévő archea baktériumok egyedi tulajdonságain alapszik. 

Az archaebaktériumok a sejtszinten továbbított biológiailag aktív anyagok, az energia és információk hatalmas, kimeríthetetlen forrása.

A Halo Complex ™ archaebakteriális származékai figyelemre méltó életerővel bírnak és hatalmas, kimeríthetetlen fehérjeforrások, aminosavak és antioxidánsok. 

Dr. Nona kozmetikumai és étrend-kiegészítői - egy új generáció termékei, amelyek ötvözik az archaebaktériumok életadó erejét, a gyógynövények gyógyító tulajdonságait, a Holt-tenger regeneráló erejét és az aromaterápiát. 

Ez a szokatlan kombináció és a Halo Complex ™ egyedülálló exkluzív formulája a Dr. Nona termékeinek kivételes hatékonyságát adja: elősegíti a szervezet regenerálódását, lelassítja az öregedési folyamatokat, véd a káros környezeti hatások ellen, energiát és erőt ad.

Ma már több mint 50 olyan terméket kínálunk, amelyek a Halo Complex ™ formulát tartalmazzák a Holt-tengeri ásványi anyagokkal együtt.

Mindezek a termékek átfogó megoldást jelentenek számos problémára.

A Dr. Nona kozmetikumok, parfümök és étrend-kiegészítők lehetővé teszik, hogy a Holt-tenger regeneráló erejét adja mindennapi életünkhöz.

.

 

dr.Nona International Ltd.

A NaturalPatika a dr.Nona International Ltd. független termékközvetítője.

Elérhetőség

NaturalPatika Webshop Kft.
2483 Gárdony, V. utca 2. 
H2483

+36 70 3122992
E-mail: naturalpatika@gmail.com

facebook