JooMix.org

logo

Hatóanyagok: Szója kivonat (200 mg!), 20 mg flavonoid, 50-50 mg egybibés galagonya, mezei katáng és borsmenta, holt-tengeri só, holt-tengeri ásványok (HaloComplex ™ formula).

45-55 éves korban a nők kezdik érezni a változókor hatásait. A változókor során a női szervezet változáson megy át. Megkezdődik az ösztrogén termelésének csökkenése, ami a menstruáció végét eredményezi.

 

femseen

 

 

Az ösztrogén (nemi hormon) segítségével lehetséges e panaszok mérséklése. hormonok gyógyszerek általi pótlása nem ajánlott az alsó végtagok koszorúereinek betegsége (visszerek), tejmirigy (mell) daganatok, magas vérnyomás, a máj és vese betegségei során, rákos méhnyálkahártya és cukorbetegség esetén.

A Femseen olyan nőknek ajánlott, akik nem tudnak, vagy nem akarnak hormonális gyógyszereket szedni. Segít a nőknek átvészelni a változókort úgy, hogy egyúttal energikusak, kívánatosak és szexisek legyenek.

Ez a női szervezetet fiatalító készítmény a szója fitoösztrogénjén alapszik, mely regenerálja a szervezetet, növeli energiáját, fiatalítja a bőrt és javítja a hangulatot.Természetes megoldás az ösztrogén pótlására.

Ezeken túl a Femseen segít csökkenteni a testsúlyt, megszünteti a hőhullámok kellemetlen érzését, javítja a szívműködést. Bizonyos esetekben a menstruációs ciklus helyreállása is előfordulhat.

Használat: a változókor idején napi egy-két kapszula (1 kapszula - este) evés közben, öblítsük le egy pohár vízzel.

Tartalom: 60 kapszula  OÉTI: 2781/2007.

Gyártó: Pharma Guri Ltd. Israel

Ár: 17.760,- Ft

dr.Nona International Ltd.

A NaturalPatika a dr.Nona International Ltd. független termékközvetítője.

Elérhetőség

NaturalPatika Webshop Kft.
2483 Gárdony, V. utca 2. 
H2483

+36 70 3122992
E-mail: naturalpatika@gmail.com

facebook