JooMix.org

logo

A Lovseen aktiválja a nemi hormonok képzését (tesztoszteron), ami a férfiak csökkent szexuális aktivitását és a nők frigidségét orvosolja.

A Lovseen nagyon gyorsan és hatékonyan tonizálja a központi idegrendszert, javítja a fizikai és pszichikai állapotot, növeli a munkaaktivitást és a szervezet teljes ellenállóképességét, aktiválja a sejtek oxigénfelszívását.

 lovseen

A Lovseen nélkülözhetetlen készítmény az olyan kellemetlen problémák megoldására, mint a férfiak nemi aktivitásának, illetve a nők szexuális vágyának csökkenése.

Ezek a tünetek gyakran fordulnak elő a klimax idején.

A potenciacsökkenéssel kísért fizikai és szellemi kimerültség esetén élénkítő hatást fejt ki. 

Emellett gyorsan és hatékonyan tonizálja a központi idegrendszert, javítja a szervezet általános állapotát.

A szedése ajánlott a kapilláris vérkeringés javítására a kis véredények specifikus károsodása – mikroangiopátia (látóhártya ereinek és koszorúerek érelmeszesedési elváltozásai) – esetében is.

Javasolt a nagyobb koncentrációt igénylő munkavégzés során (pl.: diákoknak vizsgaidőszak alatt, kamion-sofőröknek, légi irányítóknak, stb.)

 

Alap összetevők: kola-dió, Gingko biloba kivonat, szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus); és a holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.

 

Kola-dió: Erősen kifejezett élénkítő és serkentő hatással rendelkezik, javítja az ember fizikai és lelki állapotát, ami különösen fontos nagy fáradtság esetén, és emellett még a hatása elhúzódó is.

Alkalmazása ajánlatos szexuális gyengeség, szétszórt figyelem, gyenge koncentráció és intellektuális fáradtság esetében. A bevétel pillanatától tonizálja a központi idegrendszert, javítja úgy a fizikai, mint az érzelmi állapotot is.

 

Gingko biloba: Régóta használják a szervezet öregedésének következményeként jelentkező vérkeringési zavarok helyreállítására, valamint az emlékezet elvesztése, rák, asztma és más légzőszervi betegségek, a látás gyengülése és a szexuális zavarok esetében.

A szabadgyökök rendkívül megköti, így megelőzi az általuk kiváltható sejtmembrán-sérüléseket.

Szabályozza a vérkeringést, a mikrokeringést, csökkenti a vér viszkozitását és megszünteti az agyérgörcsöket.

Értágító hatású, javítja a véráramlás tulajdonságait, és ezáltal, a szövetek oxigénellátását (az oxigénben gazdag vér - az agyon keresztül áramolva - segíti a memória erősítését).

Segíti az összes szerv teljes értékű vérellátását, beleértve a szívet, a májat, a vesét, a tüdőt és a lépet.

Javítja a sejteken belüli idegimpulzusok átadását. Blokkoló hatással van a tüdőasztmás rohamokra.

Védi a kromoszómákat a sugárzás okozta sérülésektől. Javallt szívizom oxygénhiányos állapota esetében (pl.: angina, szívizom infarktus, valamint a szemideghártyát védi a károsodásoktól.

Pozitív hatást fejt ki olyan állapotok esetében, mint a „fülcsengés”, a fejfájások, a hányinger, a hallásvesztés, a depresszió, az allergiák, az érelmeszesedés, a szívritmuszavar, a perifériás véredények cukorbetegség miatti károsodása, az ekcémák, a glaukóma, az impotencia, a neuralgia.

 

Szibériai ginszeng ("életgyökér"): Serkentő és adaptogén hatású szer. Természetes bio-stimulátor, amely magas biológiai aktivitással rendelkezik.

Serkenti a központi idegrendszert, javítja a feltételes reflexeken alapuló válaszreakciókat, növeli a szellemi és fizikai munkaképességet.

Erősíti a látásélességet, javítja az alap anyagcserét. Mérsékelten csökkenti a vérnyomást. Erősíti az immunrendszert.

Használják pszichikai aszténia és a férfiak szexuális aktivitás csökkenésének esetén. Normalizálja a belső kiválasztású mirigyek funkcióit.

Növeli a sejtek aktivitását a levegőben lévő oxigén felhasználása tekintetében és ezzel emeli a betegségekkel szembeni ellenálló képességet.

 

Használat: 15 perccel evés előtt vegyünk be két kapszulát 30 napon át, aztán szakítsuk meg a szer szedését egy hét erejéig. A termék nem okoz függőséget.

A Lovseen hatását növelheti, ha kombinálja a dr.Nona fürdősókkal és masszázzsal, a Solaris DN testápoló és/vagy a Dinamikus krém segítségével.

 

Tartalom: 60 kapszula    OÉTI: 3041/2008.

Gyártó: Pharma Guri Ltd. Israel

Ár: 12.900,- Ft  

dr.Nona International Ltd.

A NaturalPatika a dr.Nona International Ltd. független termékközvetítője.

Elérhetőség

NaturalPatika Webshop Kft.
2483 Gárdony, V. utca 2. 
H2483

+36 70 3122992
E-mail: naturalpatika@gmail.com

facebook