JooMix.org

logo

A „Ravseen” készítmény jótékonyan hat az anyagcsere folyamatokra bármilyen mértékű zavar esetén is.

Serkenti a szervezet védekező funkcióit, növeli a pszichikai megterhelést okozó helyzetekkel szembeni ellenálló képességet, emeli a szervezet általános tónusát.

Emellett elősegíti a testsúly csökkentését, pozitívan befolyásolja a szervezet zsíranyagcsere folyamatait, csökkentve a zsíroknak és származékaiknak szintjét a bélrendszerben, csökkenti az érfalak koleszterinszintjét.

A bőr (pl. pikkelysömör), a körmök és az izületek más idült károsodásai esetében gyakorlati alkalmazása széles körű.

ravseen

Összetétel:

- 60%-ban telítetlen zsírsavak (omega 9, 6, 3),

- halolaj,

- A és D vitaminok,

- E-vitamin (tokoferol),

- holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.

A készítmény koleszterint nem tartalmaz!

Atelítetlen zsírsavak segítenek leküzdeni a gyulladásos folyamatokat (artritisz), elősegítik a vérzsír szintjének csökkentését, közvetlenül kapcsolatosak a szív megbetegedéseivel és az agyvérzésekkel, segítenek a testsúly csökkentésében (megakadályozzák a zsírok beszívódását, ezért a zsírok a szervezetből változatlan formában kerülnek ki).

Segítenek az allergiás eredetű ekcéma, az erős mellkasi fájdalmak, a hajhullás, a májproblémák, az idegrendszeri zavarok esetében is.

 E-vitamin(tokoferol). Ez a zsírban oldódó vitamin serkenti az izomműködést és a nemi mirigyek funkcióját, elősegíti az összes zsírban oldódó vitamin elraktározódását a belső szervekben.

Erős antioxidáns, amely megelőzi a sejtmembránok károsodását. Csökkenti a vérrögképződés valószínűségét, növeli az izomerőt, , erősíti a véredényeket.

Alkalmazzák az izületi gyulladások és a bőrbetegségek gyógyításában is. Igazolódott a kiválasztó szervek - hipofízis, mellékvesék, pajzsmirigy – funkciójával és működésével fennálló szoros kapcsolata.


Adagolás:
Naponta,5 perccel étkezés előtt 2-6 kapszula bevétele ajánlott a testsúlytól függően (50 kg alatti testsúlynál napi 2 kapszula, 70    kg – napi 4 kapszula, 90 kg-tól kezdődő súlynál – napi 6 kapszula), 45 napon keresztül.
Ezt követően, amennyiben az állapot javulása tapasztalható, a napi adagot 2 kapszulára lehet csökkenteni.


FIGYELEM! Mivel a készítmény halolajat tartalmaz, ezért a halallergiás embereknek a szedésénél óvatosaknak kell lenniük.

Nem ajánlatos, hogy tejet igyuk rá.

dr.Nona International Ltd.

A NaturalPatika a dr.Nona International Ltd. független termékközvetítője.

Elérhetőség

NaturalPatika Webshop Kft.
2483 Gárdony, V. utca 2. 
H2483

+36 70 3122992
E-mail: naturalpatika@gmail.com

facebook