JooMix.org

logo

 

     Soha ne adja fel!

     Lépjen újra büszkén a hálószobába!

férfi klimaxot is - csakúgy mint a női megfelelőjét - hormonális változások hozzák létre.

A férfiasságért felelős hormon, a tesztoszteron termelődése a herékben fiatal kortól kezdve fokozatosan csökken és az 50. életév környékén már sokaknál olyan alacsony értéket érhet el, hogy speciális panaszokat okozhat.

Nem minden őszülő halántékú úrnál jelentkezik ez a probléma, csak azoknál akiknél a szervezet érzékenyebben reagál ezekre a változásokra. Ezen fokozott érzékenység oka lehet családi vagy munkahelyi konfliktus de alkati sajátosság is.

A nemi hormonszint csökkenés azonban a férfiaknál nem olyan hirtelen és drámai mértékű, mint amilyen a nők esetében a változás korában zajlik le. Ebből adódik, hogy a férfi klimax tünetei sem jelentkeznek olyan feltűnő módon, mint a hölgyeknél.

Milyen tünetei vannak a férfiaknál a klimaxnak?

Mivel férfiasságért felelős hormon a tesztoszetron határozza meg nemi aktivitásunkat, a hormonszint csökkenéséből adódó klimax egyik fő tünete a nemi vágy és a szexuális teljesítőképesség csökkenése.

Ez egyeseknél elsősorban a szexuális érdeklődés csökkenésében nyilvánul meg, másoknál a gyengülhet a merevedés is, vagy nehezítetté válhat a magömlés.

Sokan panaszkodnak potenciazavarra, tehát arra, hogy a sikeres szeretkezéshez szükséges merevedés csak hosszasabb ingerlésre következik be.

A tesztoszteron a nemi aktivitáson kivül a férfiakra jellemző határozottságért, döntőképességért, magabiztosságért is felelős. Hiányában fokozott ingerlékenység, a külső változásokhoz való alkalmazkodás romlása jelentkezhet.

Ez sokaknál alvászavarral is társul, ami legtöbbször álmatlansággal, éjszakai felébredésekkel jár.

A szellemi teljesítő képesség, a figyelem összpontosítás csökkenése részben a csökkent tesztoszteronszint közvetlen idegrendszeri hatásával magyarázható, részben a szexuális kudarcok és egyéb lelki zavarok hatásaként jelentkezik.

Mindezek a gondok a mindennapi életben kudarcokhoz vezetnek és tovább rontják a korosodó férfi hangulatát, gyakran okoznak depressziót, önértékelési zavart.

Egy ördögi kör alakulhat ki, mivel a sorozatos kudarcok rontják a hangulatot és a magabiztosságot és ez további kudarcokhoz vezet.

A férfi klimax legjellemzőbb testi tünetei a hőhullámokizzadékonyság jelentkezése.

Emellett a csökkent nemi hormonszint szerepet játszik az izomzat csökkenésében és a csontritkulásban is.

Ez elhízáshoz és az izomzat gyengüléséhez vezet. Mindazonáltal a férfiaknál ez a folyamat nem olyan drámai és így náluk körülbelül fele olyan gyakori az öregkori csonttörés, mint a hölgyeknél.

Az elmondott panaszokat a férfi klimaxon, vagyis a férfihormonszint csökkenésén kívűl más betegségek is okozhatják, ezért fontos, hogy ezek jelentkezésekor kikérjük egy orvos véleményét. Gyakori hogy a klimaxos panaszokat az egyidejűleg jelentkező magas vérnyomás betegség, vagy más általános betegség is fokozza.

Segíthetünk panaszai megoldásában?


Hogyan kezelhetőek Lovseennel a klimaxos panaszok?

Először is fontos annak az eldöntése, hogy milyen probléma áll fenn, szükségesek-e vizsgálatok, indokolt-e panaszainak kezelése.

Egy teszt segítségével most megtudhatja, hogy Önt már ténylegesen érintik-e a változókor tünetei a mindennapokban, még akkor is, ha eddig nem a változókornak tulajdonította ezeket.

 

Elkerülhetőek, megelőzhetőek vajon ezek a változókori problémák?

IGEN!!!

Lovseen jótékonyan hat a férfipotencia megőrzésére és erősítésére azzal, hogy a szervezetben tesztoszteron termelődését váltja ki.

Lovseen nagyon gyorsan és hatékonyan tonizálja a központi idegrendszert, javítja a fizikai és pszichikai állapotot, növeli a munkaaktivitást és a szervezet teljes ellenállóképességét, aktiválja a sejtek oxigénfelszívását.

Lovseen nélkülözhetetlen készítmény az olyan kellemetlen problémák megoldására, mint a férfiak nemi aktivitásának, illetve a nők szexuális vágyának csökkenése. 

Lovseen a potenciacsökkenéssel kísért fizikai és szellemi kimerültség esetén élénkítő hatást fejt ki.

Lovseen gyorsan és hatékonyan élénkíti a központi idegrendszert, javítja a szervezet általános állapotát.

Lovseen összetevői: kola-dió, Gingko biloba kivonat, szibériai ginszeng és a holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.

Használja 30 napon keresztül. Reggelente 1-2 kapszula szedése ajánlott, ezt követően egyhetes szünetet kell tartani.

Nem okoz függőséget! 

Nincs mellékhatása. 

Gógyszerek mellett is szedhető.

Tipp: nagyon hatásos 3-4 kapszula Lovseen bevétele 2-3 órával a szerelmi együttlét előtt – mind a férfi, mind pedig a nő számára.  A Lovseen kapszulát fel lehet bontani és a tartalmát fel lehet oldani (pl.: egy kis borban). Az a legjobb, ha a „szerelmi bájitalt” néhány nappal korábban elkészítjük egy üvegben, amit időnként fel-felrázzuk.

 Ne engedjen a változókornak!

Változtasson inkább Ön az életkorán!

Vélemény azoktól, akik már használták:

"Nem gondoltam, hogy a menopauza nagy dolog lesz. Aztán jött a hajhullás, az alvászavar, hangulatváltozások. Az együttlét kényelmetlen volt, frusztrált voltam. Néhány heti Lovseen használat után, újra önmagam voltam, újra élvezni tudtam a szexuális életemet."(N. István – Kaposvár)

"Gyereknevelés és karrier - erre koncentráltunk. Közben kisiklott a szexuális életünk. Visszanyertük a Lovseen segítségével."( W.László – Nagykanizsa)

"Amióta anti-depresszánst szedek, észrevettem, hogy csökkent a libidóm, és ha mégis összejön, akkor nem jutok olyan könnyen a csúcsra. Nővérem tanácsára kipróbáltam a Lovseen-t. Nagyon ügyes!" (T. Márton – Budapest)

Küzdje le Ön is kellemetlen tüneteit, és előzze meg időben a negatív élményeket!

 

 Lépjen újra büszkén a hálószobába!

Megrendelem

Ne feledje!

A teszt kitöltői egy 2000,- Ft értékű bónt kapnak, melyet vásárláshoz felhasználhat!

Kitöltöm  most a kérdőívet

Örömteli éveket kíván:

 

 

 

                dr.Barnás Mária

     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

dr.Nona International Ltd.

A NaturalPatika a dr.Nona International Ltd. független termékközvetítője.

Elérhetőség

NaturalPatika Webshop Kft.
2483 Gárdony, V. utca 2. 
H2483

+36 70 3122992
E-mail: naturalpatika@gmail.com

facebook