• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Soupseen E-mail

  Hatóanyagok: Szőlőcukor, kaktuszfélék termése és virágai, hagymapor, növényi olaj, szárított paradicsom, szójabab-szeletek, A-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, D3-, E-vitamin, jód, holt-tengeri ásványok (BOAK).


  Az ajánlott napi adag százaléka: A-vitamin 29 %, B2-vitamin 118 %, B3-vitamin 95 %, B6-vitamin 113 %, B12-vitamin 33 %, C-vitamin 167 %, D-vitamin 50 %, B15-vitamin 70%, E-vitamin 33 %, szalicilsav50%, mangán 100 %,cink 100%, magnézium20%.

   

  soupseen

  A Soupseen holt-tengeri bio organikus ásványi komplexumot és autotróf rendszert (ATC) tartalmazó mikro kapszulákat tartalmaz.

  A mikrokapszulák lehetővé teszik, hogy a bél nyálkahártyája gyakorlatilag változatlan formában kapja meg a biológiailag aktív anyagokat.

   

  Ez a módszer számos, a szervezetben végbemenő folyamatot befolyásol: a szív- és érrendszeri, emésztő-, kiválasztórendszer működésének optimalizálását, segít az anyagcsere folyamatok normalizálásában.

   

  Az arterioszklerotikus sejtek megszüntetése, a vércukor- és koleszterinszint csökkentése, számos krónikus betegség természetes megelőzése, beleértve a rákos megbetegedéseket, a regeneráló folyamatok élénkítése és a szervezet átfogó fiatalítása - csak néhány e biológiailag aktív táplálék kiegészítő hatásai közül.

   

   

  A Soupseen egyedülálló roborálódiétás étel. 5gr (1 adag)  Soupseen 0,975gr fehérjét, 0,575gr zsírt és 3,25gr szénhidrátot tartalmaz 19,25 kcal kalóriaérték mellett.

  A súlycsökkentő programban a Soupseen a Dakseennel és a Gonseennel együtt biztosítja a nyomelemek, vitaminok és biológiailag aktív anyagok szervezetbe való jutását.

  A termék teljesen ártalmatlan, ezért felnőttek és 1 évnél idősebb gyermekek egyaránt használhatják.

   

  Használat:

   

   

  Egy forró vízzel telt pohárba (150-200 ml) szórjunk bele egy mokkáskanálnyit (5 gr), jól keverjük el, és igyuk melegen.

  1 doboz 300 gr-t tartalmaz

   

   

  Válaszolja meg a kérdést saját magának: miért előnyös a dr.Nona termék az Ön számára?