• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Szájvíz E-mail

  (MOUTH WASH)

  Hatóanyagok: kamilla kivonat, borsmenta olaj, kakukkfű olaj, citrustermések kérgéből nyert olaj,zsálya olaj, holt-tengeri ásványok (BOAK).

   

   

  A Szájvíz eltávolítja a kellemetlen lehelletet és segít a száj sebeinek gyógyításában.

   

  Baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik. A Szájvíz alkalmas a Helikobakter pozitivitás megszüntetésére (Fázis 3 szedésével egyidejűleg), a fogszuvasodás és az ínygyulladás megelőzésére.

   

  Orrmandula gyulladás, torokgyulladás, valamint erős mandulagyulladás, ínygyulladás, túlerzékenység, szájüreg nyálkahártya-gyulladás, paradentózis, valamint megfázás és nátha esetén.

   

  A Szájvíz segít megújítani az orr, fül, és emésztőrendszer szerveit, valamint segít a végbél és a hüvely nyálkahártyájának tápanyagellátásában.

  A termék alkalmazható a sugárkezeléses reakció enyhítésére,ezen túl a nőgyógyászatban, valamint mérgezések, különböző bőrbetegségek esetén, továbbá szagtalanításhoz és inhaláláshoz is.

  Ezen túl borogatásként véraláfutások, szoptató anyák mellbimbóinak repedései,valamint a végbélnyílás repedései esetében.

   

  Javallatok:

  . Kisebb gyermekek légzőrendszeri megbetegedései esetében - készítsünk forró vizes oldatot 1:1vagy 1:3 arányban, reggel és este 2-4 cseppet cseppentsünk az orrba és a szájüregbe, az oldatot tamponra is csepegtethetjük,amit a fülbe és az orrba teszünk;
  . gyermekek szájgyulladása esetén - az oldatot hígítsuk fel 1:1 arányban, kenjük be a szájüreget napi4-5 alkalommal;
  . mellbimbórepedés esetén - szoptatás előtt és után kenjük be, ne hígítsuk;
  . sebek, vágások, horzsolások férfiaknál borotválkozáskor (kenjük Szájvízzei átitatott vattapamaccsal);
  -bőrpállás és véraláfutás esetén hígítsuk 1:1 arányban, nedvesítsünk meg egy kendőt, majd helyezzük az érintett helyre 10-15 percnyi időre;
  -a szájüreg fájdalmai esetén, ideértve a paradentózist - az oldatot ne hígítsuk, a szájüreget öblítsük 20-30 perc erejéig legfeljebb 5x naponta egy héten át;
  -gyomorfájdalmak esetén - felnőttek: igyunk meg egy mérőkanálnyi Szájvizet, öblítsük le vízzel, gyermekeknek: hígítsuk fel a Szájvizet vízzel 1:1 arányban és itassuk meg; a procedúrát végezzük egy héttől néhány hónapon át tartó ideig;
  -gyomorfekély esetén - 1 mérőkanálnyit keverjünk el 1/2 pohár vízben, napi 3 - 4 alkalommal;
  -nőgyógyászati gondok és proktológiai problémák esetén - naponta 2x öblítés formájában használjuk vagy vigyük fel egy tamponra, mindezt 1:1 arányban hígított
  termékkel, és az oldatot lehető legtovább tartsuk magunkban;
  -torokfájdalmak esetén - gargalizálás napi 3 -4 alkalommal, egy teáskanál Szájvizet oldjunk fel egy pohár vízben;
  -gyermekek diszbakteriózisa esetén - 3-4 cseppet cseppentsünk a nyelvre napi 2-3alkalommal a sós  fürdő után;
  -izomhúzódás, zúzódás esetén - pakolás gyanánt - egy kendot mártsunk bele a tömény Szájvíz oldatba
  -lábizzadás esetén
  -szagtalanító eszközként alkalmazzuk naponta kétszer;
  -apró gennyes sebek - tömény oldattal vagy vízzel 1:1 arányban hígított oldattal kenjük;
  -élelmiszer-, alkohol- vagy vegyszermérgezés esetén - belső használatra egy mérőkanálnyi tömény oldatot vegyünk be, utána igyunk vizet;
  -megújítja a bélflórát krónikus székrekedés, kólika esetén - belső használatra reggel evés előtt 1 teáskanálnyi tömény oldat;
  -kötőhártya-gyulladás, a szem fertőző betegségei ("árpa") esetén - egy teáskanálnyit öntsünk egy pohár vízbe, öblítsük a szemet vagy csepegtessünk bele napi 3-4x;
  -fülfájdalmak, fülgyulladás esetén - meleg oldatot csepegtessünk a fülbe napi 2alkalommal, készítsünk tömény oldattal átitatott tamponokat vattából.

  Használat:Az orr nyálkahártyájának fertőző betegségei esetén alkalmazzunk egy teáskanálnyi Szájvizet (vagy a mérokanál tartalmát),és öblögessük a szájüreget 20-30 másodpercig napi 3-5 alkalommal egy héten át.

  A Szájvíz megelőzőszerként is használatos sugárkezelés idején - a sugárzás hatásának csökkentése érdekében. A tényleges terápia kezdete előtt 1-2 héttel használjuk 5x naponta. A sugárkezelés alatt használjuk a Szájvizet a sugárkezelés kezdete előtt 30 perccel, a sugárkezelés befejezte után egy órával. A sugárkezelés végeztével öblögessük a szájüreget és a garatot legalább egy hónaponát,fokozatosan csökkentsük a napi öblögetések számát.

  -A végbél és a hüvely nyálkahártyájának nedvesítését a következő módon végezzük: egy evőkanál Szájvizet oldjunk fel desztillált vízzel azonos mennyiségben, és bélmosás vagy fecskendezés formájában juttassuk be az üregbe. A terméket hagyjuk bent a lehető legtovább. A kezelést végezzük naponta kétszer - reggel és este.
  A nyálkahártya betegségei esetén oldhatjuk a Szájvizet tojásfehérjével is. Előre készítsünk el egy napra 4-5 öblítésre való anyagot. Öblítsünk,és ha lehet, hagyjuk az anyagot a lehető legtovább hatni.

  Klinikai használat:

  Különböző eredetű hurutok esetén a Szájvíz csökkenti a nyelési fájdalmakat, csökkenti a szervezet intoxikációját.
  Orrmandula gyulladás esetén egy-két hetes kúra során jelentősen javul az orrlégzés. Javul az alvás, a hallás,csökken az orrból folyó váladék mennyisége.

  Ínynyálkahártya gyulladás, afta, szájpenész, paradentózis, fog érzékenysége, nyelvgyulladás esetén reggel fogmosás után öblítsük kí a szájüreget.
  Amennyiben a Szájvizet pakolásként alkalmaztuk pállások, szoptató anyák mellbimbórepedései, valamint végbélproblémák kezelése során a termék hatása nagyon pozitív.

  A termék gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott (forró vízzel 1:1 arányban oldjuk).
  Fülfájdalom esetén csepegtessük a fülbe, az orr betegségei esetén az orrba.

  Gyomorfekély (Helicobacter pozitivitás!) és a nyombél problémái esetén felnőttek belsőleg naponta 2-3 alkalommal evés előtt egy mérőkanálnyi Szájvizet vegyenek be.

  A pajzsmirigy betegségei és megfázásos betegségek esetén (nátha, stb.) öblítsük torkunkat napi 2-4 alkalommal.
  Az emésztőrendszer problémái esetén belsőleg naponta többször alkalmazzuk (gyomorideg, székrekedés stb.).

  Válaszolja meg a kérdést saját magának: miért előnyös a dr.Nona termék az Ön számára?