• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Oolong tea PDF E-mail

  Évezredes kínai receptura alapján készült teakeverék, melynek rendszeres fogyasztása kedvezően befolyásolja az emésztést és ezen keresztül a testsúly alakulását.

   

   

  Kínai tudósok öt éven át vizsgálták az elhízás mechanizmusát, és bebizonyították, hogy a tea segíthet a fogyásban.

   

  Az Oolong tea nagyon ízletes. Félig már erjedt tealevelekből készült, amelyek sem a fekete, sem a zöld teák közé nem sorolhatóak. Hatásos zsírölő.

   

   

  A benne lévő szaponin meggátolja a zsírok lerakódását a hasnyálmirigyben. Így a táplálékkal a szervezetbe kerülő zsírok egy része anélkül ürülhet ki, hogy a test hasznosítaná azokat.

   

  Ehhez jön még hozzá a koffein, mely gyorsítja a zsírégetést.

   

   

   

  A Nankingi Intézet kutatói ezt a hatást a tea polyphenol tartalmával magyarázzák.

  A polyphenol, e természetes anyag számos élelemben megtalálható, így például gyümölcsök héjában (szőlő, grapefruit, alma, narancs), de mogyoróban, kókuszban, vörös borban, olívaolajban, fekete csokoládéban is.

   

  A kínaiak hagyományosan már régóta ismerik az összefüggést a teázás és a fogyás között, ám a kutatók főként az oolong teát ajánlják, amelyet elsősorban Kína dél-keleti részén termesztenek és fogyasztanak.

   

  Klinikai adatok is igazolják, hogy az évszázados tapasztalatok alapján előállított Oolong fogyasztó tea a legideálisabb fogyasztó készítmény Kínában.

   

  Az Oolong ugyanis nemcsak meggyorsítja a zsírégetési folyamatot, hanem meg is akadályozza a legkalóriadúsabb élelmi anyagok felszívódását is.

   

  Az Oolong Távol-keleten a legkedveltebb készítmény az elhízottak és a magas vérzsír szinttel küzdők körében.

   

  Az Oolong teákat eredetileg az ősi kínai uralkodók termesztették, és gazdag ízviláguknak, valamint jelentős egészségjavító hatásuknak köszönhetően nagy megbecsülésnek örvendtek.

   

  Az Oolong teák kiváló forrásai az antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így tartós fogyasztásuk segíthet megelőzni a betegségeket és javítani az egészségi állapotot.

   

   

   

  A benne található antioxidánsok kisöprik szervezetünkből a káros szabadgyököket – valamint megóvnak minket az oxidatív stressztől is.

   

   

   

   

   

  (A szabadgyökök megtámadhatják az izomszöveteket, meggyengíthetik az immunrendszert, és akár rákot is okozhatnak.)

   

  Az Oolong tea koffeint is tartalmaz. A koffein a központi idegrendszert stimulálja, és elősegíti a zsírok felszabadulását, valamint energiaként történő felhasználását.

   

  A termogenezis folyamatán keresztül a test hőmérséklete is növekszik (a keletkező hő a zsírok glükózzá alakulásának egyik mellékterméke).

   

  Így az Oolong tea plusz energiához juttat minket, kihajtja a felesleges vizet, és segít a zsírégetésben is. Épp ezért gyakori összetevője a különféle testzsírcsökkentő készítményeknek.

   

  Az Oolong tea koffeintartalmának köszönhetően javítja a mentális egészséget is. A koffein segít stimulálni az elülső agykérget, ez pedig javuló koncentrációt, memóriát és gondolkodást eredményez.

   

  Az Oolong teát szedő emberek rendszerint arról számolnak be, hogy sokkal nagyobb kedvvel edzenek.

   

  Mivel a zsírt segít energiaként hasznosítani, az Oolong tea hosszú távon a vérnyomást is csökkentheti. Helyes alkalmazása esetén segít megelőzni a magas vérnyomást.

   

  Az Oolong tea a glükózfelhasználást és az inzulinszint szabályozását is elősegíti. Ennek következményeképp hatásos lehet a kettes típusú cukorbetegség kezelésében is.

   

  Az Oolong tea gazdag forrása a tanninsavnak. A tanninsav javítja a száj egészségi állapotát, és kimutatták, hogy szájsebészeti beavatkozás után felgyorsítja a regenerálódást. És bár a folyamat mechanizmusa még nem ismert teljes egészében, kimutatták, hogy segít megelőzni a fogkő kialakulását is.

   

   

  Mikor van rá szükség?

   

  Az Oolong tea fogyasztása mindenki számára hasznos lehet.

   

  Az Oolong tea energiát szolgáltat az izmok számára, javítja az agyi funkciókat, megtisztítja szervezetünket a káros toxinoktól, és jó hatással van a szájüreg egészségére is.

   

  Az Oolong tea korra és nemre, valamint aktivitási szintre való tekintet nélkül mindenki számára hasznos lehet. Nincs hozzászokás.