• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Helicobacter pylori E-mail

   

  Mi okozhatja a gyomorfekélyt?


  A mozgásszegény életmód, a rostanyagokat nélkülöző, zsírban és fűszerben gazdag táplálkozás, és persze az állandó idegeskedés továbbra is okozhatja.

  Ám 1982 óta alaposan megváltozott az orvostudomány szemlélete a fekély kialakulásával kapcsolatosan.

   

  Ekkor fedezte fel egy ausztrál kutató a helikobakter pylori nevű baktériumot, és mára már bizonyossá lett, hogy e kórokozó felelős a gyomorfekély és rosszabb esetben a gyomorrák kialakulásáért.  

   

  A tárgylemez rejtélye

   


  A spirál alakú kicsiny baktériumot egyébként már a múlt század vége óta látták a gyomorból származó szövetek mikroszkópos képein, ám nem tudták azonosítani, így leginkább a tárgylemez szennyeződésének hitték.

    

   

  Az azonosítást követően elvégzett állatkísérletek tanúsága szerint a baktériummal fertőzött egyedek 35-40 százalékánál lépett fel gyomorrák.

  Az eddigi világstatisztika alapján minden századik baktériumhordozó embernél fejlődhet ki daganat, éppen ezért az ENSZ Egészségügyi Világszervezete elsődleges rákkeltőként tartja nyilván a bacilust.

  A kórokozó gyermekkori fertőzés következtében kerül a gyomorba, s bár jelenléte nem okoz minden esetben betegséget, az már tudományos tény, hogy helikobakter nélkül viszont nem alakul ki fekély.

  A felfedezés óta a fertőzés szűrése elterjedt, és  már a gyógyítására is van mód, így Nyugat-Európában napjainkra csökkent a gyomorfekélyes és gyomorrákos megbetegedések száma.

   

  Hazánkban évente 35 ezer embert kellene megszabadítani a fertőzéstől, amihez nálunk is rendszeres szűrésre volna szükség.

  Leginkább a rizikócsoportba tartozóknál lenne ajánlatos a folyamatos orvosi ellenőrzés, azaz a 45 év feletti, emésztési panaszokkal élő embereknek, illetve azoknak, akiknek családjában már előfordult gyomorrákos megbetegedés.
        

   

  A leggyakoribb emberi fertőzés

  Földünk népességének több, mint felében kimutatható a Helicobacter pylori!

  Az általában már gyermekkorban történő fertőzés létrejötte és a kórkép kialakulása között több évtized is eltelik.

  Az érintettek csekély hányadánál jelennek meg csak a kórokozónak tulajdonított betegségek:

  - az idült gyomorhurut, a gyomor- és nyombélfekély,
  - a gyomor eredetű malignus T limfóma, illetve a gyomorrák.
    

   

  1996-ban a WHO I. osztályú rákkeltőnek nyilvánította a Helicobacter pylorit!

  Annak, hogy a baktérium képes legyen a gyomorban életben maradni és ott megtapadni, alapvető feltétele a mozgási képessége (motilitása).

  Mivel a Helicobacter pylori nem saválló, igyekszik elkerülni a gyomorban uralkodó savas vegyhatású körülményeket. Spirális mozgással igyekszik minél előbb a biztonságot nyújtó hámfelszíni réteget borító nyákon át annak alsó rétegébe.

  A baktérium által legnagyobb mennyiségben termelt enzim az ureáz, mely a karbamidot (ureát) végső soron ammóniára és széndioxidra bontja.

  Az ammónia - kémhatásánál fogva - képes ellensúlyozni a gyomor savas pH-ját, másrészt toxikus hatással bír a nyálkahártya sejtjeire és kémiai úton odavonzza a gyulladásos sejteket, azaz a fehérvérsejteket (granulocitákat).

  Ez utóbbiak helyi gyulladásos választ idéznek elő, mely fokozza a hámsejt károsodását. A Helicobacter pylori így krónikus gyomornyálkahártya gyulladást okoz az összes fertőzött személyben.


  A klinikai lefolyás nagyon változó.


  A Helicobacter pylori fertőzés következtében kialakuló számos gyomorbetegség mellett:


  - érelmeszesedést,
  - bőrbetegségeket,
  - izületi gyulladásokat,
  - epekőképződést is okozhat   

   

  A Helicobacter pylori kimutatása többféle módszerrel is történhet.    A gyógyítás célja a kórokozó komplett kiírtása (eliminációja). Hatásos kezeléssel a gyógyulási aránya kb.80%-os.  

                                                                              

   DE MÉGSEM ILYEN EGYSZERŰ! 

   

  Bebizonyosodott, hogy a Helicobacter pylori baktérium kiírtása nélkül jelentős a fekélyek kiújulási aránya, ezért Helicobacter-fertőzött fekélybeteg esetén egyúttal a baktérium kiírtását célzó kezelés is javasolt.                                                                         

     

   

  Igaz az is, hogy a modern savtermelést-gátló gyógyszerek, protonpumpa-gátlók, rendkívül hatásosnak a gyomor- és nyombélfekélyek gyógyításában. 

  Erre a célra jelenleg az egy hétig tartó, három gyógyszerből álló kombinációs kezelést tartanak a legalkalmasabbnak (protonpumpa-gátló és 2 antibiotikum). 

  De a helicobacter fertőzés kezelése nem megy könnyen, főleg a sok gyógyszer kemény mellékhatásai miatt, bár ezt sokszor az orvosok is alábecsülik. Ráadásul a helicobacter viszonylag rövid idő alatt ellenállóvá válik a vele szemben alkalmazott antibiotikumokkal szemben. 

  A szokványos kezelések során rendszerint egyidejűleg kétféle antibiotikumot alkalmaznak, aminek a mellékhatásai természetszerűleg megsokszorozva jelentkezhetnek.  

  A széles spektrumú antibiotikumok, elhúzódó antibiotikus terápia, vagy egyetlen nagy dózisú antibiotikus kezelés is elpusztíthatja a bélflóra nagy részét.

  Ennek következtében puffadás, hasmenés alakulhat ki. Az egyensúly megbomlása után a sérült bélflóra már nem tudja ellátni eredeti feladatát, ami pl. emésztési és felszívódási zavarhoz, vagy a szervezet védekezőképességének csökkenéséhez vezethet. 

  Fenti okok következtében tehát lehet, hogy egy problémát megoldottunk, de szereztünk 2-3 újabbat, amit szintén kezelni kell majd valamivel. 

   

                                     Helicobacter pylori - kiírható                                             

  Pontosan a gyógyszerekkel, kemikáliákkal történő antibiotikumos kezelés mellékhatásai miatt fordulnak sokan a gyógynövényekhez, illetve tartanak ki amellett.  

   

  Állandóan ég, fáj, görcsöl a gyomra?

   

    

   

  Ugye ezt Ön sem akarja többé a fájdalmat érezni?

   

  A nyálkahártya ártó és védő mechanizmusainak egyensúlya megbomlik az előbbiek javára.

  A gyomorfekélyek 70-80 százalékát, a nyombélfekélyek 90 százalékát a Helicobacter pylori nevű baktérium agresszív törzsei okozzák.

  A nem szteroid gyulladáscsökkentők, az aszpirin, valamint a mozgásszervi panaszokra alkalmazott gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító szerek a további leglényegesebb ártó tényezők, a stressznek, étkezésnek kisebb jelentőséget tulajdonítunk, azonban a dohányzás, és a mértéktelen alkoholfogyasztás károsan befolyásolja a fekély gyógyulását és fokozzák a kiújulás valószínűségét.

   

  Szabaduljon meg tőle, aztán felejtse el panaszait!

   

  Személyes tapasztalat alapján ajánlok most Önöknek a dr.Nona termékek közül kettőt, melyekkel egyszerűen és mellékhatás mentesen szabadulhatnak meg a gyomrukban jelenlévő, kellemetlen panaszokat és tüneteket okozó baktériumoktól, a kínzó gyomorégéstől, fájdalomtól és teltségérzéstől.

  A dr.Nona „Szájvíz” és a Fázis3 termékek 60-90 napos használatával nem csak a Helicobactertől szabadulhat meg, de az általa kiváltott krónikus gyomornyálkahártya gyulladás (ami már a fekély előfutára) is orvosolható.

  Mindez mellékhatások nélkül, a bélflóra egyensúlyának megőrzésével úgy, hogy közben szervezetünket nélkülözhetetlen sókhoz, ásványi anyagokhoz is juttatjuk egyben.

  A dr.Nona „Szájvíz” összetevőinél fogva (holt-tengeri víz; kamilla, kakukkfű, citrom, zsálya, menta olaj-esszenciák) alkalmas a nyálkahártya sebek (jelen esetben a fekély) kialakulásának megelőzésére és gyógyítására, vérzés csökkentésére, az esetleges gombás (candida) felülfertőződés eliminálására is.

  A Fázis 3 készítmény összetevői: cink, B5- és B6-vitaminok, biotin, cisztein és metionin aminosavak; a holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.Ezen összetevőinél fogva alkalmas a gyulladt, sérült, fekélyesedésnek indult, netán mikrovérzéses gyomornyálkahártya alternatív kezelésére és a szervezet általános védekezőképességének javítására, ami a teljes gyógyulás alapvető feltétele.


  Mi történik, ha használom ezeket a termékeket? 


  Panaszai tünetei csökkenését már egy hét múlva észre fogja venni. 

  Nem kínozza tovább a gyomorégés, az étkezések után jelentkező felhasi teltségérzés, a túl sok sav okozta nem szív eredetű mellkasi fájdalom, krónikus köhögés, hörghurut, rekedtség, égő torokfájás. 

  Évenkénti kúraszerű használatával nagy eséllyel elkerülhető a rákmegelőző állapot kialakulása, amely a krónikusan gyulladt nyálkahártya, illetve a már meglévő fekélybetegség talaján alakul ki (statisztika szerint minden 20. betegnél az előfordulás kockázata megnő).  

   

  Hogyan használja a termékeket?    

   

  Helicobacter fertőzöttség, diagnosztizált fekélybetegség esetén: 

  1 kupaknyi szájvizet hígítson fel 3 dl folyadékban és a nap folyamán 3 részletben fogyassza el.  15 napon keresztül 2x2 Fázis3 kapszula, majd reggel 2 kapszula.  

  Gyomorfekély esetén a kezelés ajánlott időtartama 60-90 nap. Helicobacter fertőzés esetén (fekély nélkül) az átlagos kezelési időtartam 30-40 nap

  Ajánlott fél- egy évenként 1x megismételni a kúrát.  

  Megelőzésre: gyakran jelentkező, vagy állandósult gyomorégés, emésztési panaszok esetén 30 napos kúra javasolt a fentiek szerint. Ajánlott a kúra évenkénti megismétlése.                                                                    

     Megrendelése leadásához kattintson a feliratra    

     

   Megrendelés